Реља Поповић открио када је почела његова љубав са пјевачицом

GS
Foto: Facebook

Поред тога публика ће бити та која одлучује побједника, а за сада се чини да оба противника чувају "кечеве" у рукаву. Шушка се да ће се управо Рељи на бини придружити Николија и Весна Змијанац, иако за то нема још увијек потврде, те остаје само да сачекамо догађај и видимо какав су спектакл припремили за суботу, 22. јун.

Из тог разлога екипа портала Мондо причала је са Рељом не само о предстојећем наступу, већ и о његовим почецима у музици, публици, изазовима индустрије, али су се дотакли и неких других животних тема попут љубави са пјевачицом Николијом.

Пар који успјешно одолијева притисцима јавности, те људима даје на "кашичицу" информације из приватног живота, загонетан је по питању њиховог односа од самог почетка упркос гласинама које су кружиле. 

"Нисам океј да им ја откључам врата..."
Зато смо питали музичара како уопште успева да сачува своју интиму од јавности, с обзиром да му је и партнерка дио јавне сцене.

"Једноставно је не излажем. Ја генерално гледам да свој приватни живот што мање излажем јавности, нити мислим да је нешто превише интересантан. Највише што нудим публици је моја музика, све ово друго што сазнају о мени, ја сам океј с тим. Али нисам океј с тим да им ја откључам врата своје куће, видите шта ми радимо", објашњава Реља и додаје:

"Ја само мислим да кад људима не дајеш нешто што би њима било интригантно, то престаје да им буде занимљиво. Говорим ти о медијима. Ево, ми смо јако дуго заједно, толико пута нас је снимио папарацо и малтене то сваки пут изгледа исто, нема шта да се сними и временом онда људи одустану од идеје да ће то бити нешто интригантно и нешто што ће бити оно клик-бејт".

На питање на који начин чувају своју љубав, Реља нам је рекао:

"Ми чувамо наш однос онако како ми верујемо и мислимо да треба. Исто тако нашу љубав чувамо онако како ми мислимо и верујемо да треба, и док је тако, ја сам срећан. И гледам да што мање делим с људима јер нема потребе просто ни да људи коментаришу, ни да доносе неке закључке, ни да суде, као што ни ја немам представу ко овде у овој просторији, па ни ти, какав му је приватни статус. Зашто би неко, сем тога да имам жену, знао нешто више?".

На његово питање смо одгворили да се често сматра да су славни рођени под срећном звездом, и да их, по неком "дифолту", заобилазе неке лоше ствари, иако су и они, на крају данас, само људи од крви и меса, као и сви. Баш из тог разлога, публика некад тежи томе да се поистовети са идолима или омиљеним уметницима, јер, сви имамо радозналу страну.

"Имамо радозналу страну, природа човека је да буде радознао, а моја природа је да им не дам да вире у моју интиму", одлучно је рекао Реља. 

Нису жељели да залазимо превише у његов приватни живот, али је екипа Монда морала да га пита какав је био први утисак када је упознао Николију. 

Подсјетимо, познато је да су се Реља и лијепа пјевачица упознали када је он био у Елитним одредима, а Николију су многи кривили за распад групе. Међутим, испоставило се да су се симпатије јавиле много раније.

"Мени је она била интересантна са том својом појавом и пре него што ћу је упознати. Обоје смо били у некој чудној тачки незрелости или сазревања у тренутку када смо се упознали, и можда је најлепше у нашој причи то што смо заједно успели да истрајемо у томе да сазримо, одрастемо, очврснемо, и постанемо зрели, здрави, нормални људи заједно. То је некако најдрагоценије."

"Какве су моје емоције биле први пут када сам је видео довољно ти је што смо после свих тих година и даље заједно", рекао је Реља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана