Мајкл Патрик Кинг открио: Саманта никад није била у плановима за нове епизоде

Daily Mail
Foto: twitter

С новим поглављем франшизе "Секс и град" редитељ серије Мајкл Патрик Кинг открио је за Холивуд Репортер да Саманта (Ким Кетрал), која је фановима била омиљени лик, никада није планирана као дио новог дијела "Енд Џаст Лајк Дет"

"Ким Кетрал, из неког разлога, више није жељела играти Саманту док смо радили трећи филм", рекао је Кинг.

Додао је да никада није осјетио "недостатак" за који се неки фанови боје да ће увијек бити присутан у наставку.

"Саманта не постоји у њиховим животима", појаснио је он, наговјештавајући да ће се лик ипак спомињати у наставку "Енд Џаст Лајк Дет ".

Кинг је рекао да је "узбуђен" због пројекта, који није само препричавање "Секса и града" 20 година касније.

"Разговарали смо са свима, јер нико није желио да се врати и само уради оно што је раније радио", додао је.

Нови ликови које тумаче Сара Рамирез, Карен Питтман и Сарита наћи ће се уз Кари (Сарах Џесика Паркер), Миранду (СинтијаНиксон) и Чарлоте (Кристин Давис), а Кинг је упозорио обожаватеље да наставак неће личити на франшизу коју познају.

Они који годинама прате драму у оквиру франшизе "Секс и град" вјероватно нису изненађени изостанком Ким Кетрал у новом дијелу. У 2017. години Дејли Мејл је објавио да је трећи филм у оквиру франшизе "одгођен" због њених "захтјева".

Глумица је на Твитеру одговорила на извјештај Дejли Мејла, написавши да једини "захтјев" који је икада поставила јесте тај да не жели да ради филм.

Било је и шпекулација да се Кетралл и Паркер нису слагале. Њу Јорк Пост је 2017. извијестио да су Паркер, Давис и Никсон формирале групу која је искључила Кетрал, тако да се напетост стварала дуги низ година.

У коментарима објаве на Инстаграму, у којој се најављује " Енд Џаст Лајк Дет ", Паркер је одговорила обожаватељу који је тврдио да она и Кетрал "не воле" једна другу казавши да то није истина и да ће Саманта увијек бити дио екипе.

"Енд Џаст Лајк Дет" се премијерно приказује на ХБО Максу 9. децембра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана