Разводи се славни пјевач и гитариста Металике

ГС
Разводи се славни пјевач и гитариста Металике

Пјевач и гитариста популарне гупе Металика Џејмс Хетфилд разводи се од супруге Франческе.

Како преносе страни медији они су одлуку о разводу донијели још раније, а Џејмс је поднио документацију у Колораду почетком ове године.

Крај њиховог брака је пролетио незапажен од стране јавности.

Пар се вјенчао 1997. након пет година везе. У браку су добили троје дјеце, ћерке Кали и Марселу и сина Кастора (22), због којих су и даље у контакту.

Џејмс Хетфилд (59) је раније истакао да му је супруга много помогла и да јој је захвалан за помоћ у контроли бијеса и проблема са алкохолом.

"Страх је био велики мотиватор у томе за мене. Губитак породице, то је била ствар која ме толико уплашила, то је било дно које сам дотакао, да ће моја породица отићи због мог понашања. Жена ме избацила из куће, живио сам негдје сам, нисам то желио", рекао је својевремено гитариста и додао:

"Избацила ме из куће и то ме насмрт престрашило. Рекла је да морам да ријешим ствар па сам то и учинио".

У то вријеме био је одлучан да успије због свог сломљеног дјетињства.

"Моја породица распала се док сам био клинац, то је било моје одрастање. Отац је отишао, мајка је умрла, морао сам да живим са братом. Без обзира на то што се догађа, ми ћемо разговарати о овим стварима и учинити да то функционише", испричао је он једном приликом.

Иначе, све ово долази када је група опет у јеку популарности због серије "Stranger things" јер између осталог њихов "Master of Pappets" служи као ултимативни гитарски обрачун Едија Мансона (ког глуми Џозеф Квин) против злих сила у "Upside-Down" свијету. Пјесма, а и сама група је захваљујући серији представљена новим и млађим генерацијама, премоси Mondo.ba.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана