Разводи се Драгана Мирковић!

Агенције
Foto: Агенције

Разводи се Драгана Мирковић од супруга Тонија Бијелића послије 24 године складног брака.

Овим поводом огласила се пјевачица за медије, а њено саопштење прочитајте у наставку:

"Као неко ко је читав свој живот засновао на искрености, осећам моралну обавезу да се данас обратим целокупној јавности.

Са великом тугом морам да вас обавестим да сам предала захтев за развод брака.

Већ дуги временски период мој однос са Тонијем није више оно што је био а последње три године ми практично водимо одвојене животе и не живимо под истим кровом. Упркос свим непомирљивим разликама, зарад добробити своје породице и зато што сам тако васпитавана, учинила сам све да спасим заједницу коју смо некада имали. Међутим, са временом је тај јаз постао све већи и схватила сам да већу штету чинимо својим најмилијима остајући на силу у нечему што одавно не функционише, него ставивши тачку на наш брак.

Ја свакако остајем доследна својим принципима, свом начину живота, као што остајем верна својој породици и својој публици, а према Тонију ћу увек гајити поштовање као према оцу своје деце и некоме са ким сам провела много лепих година.

Због свега тога, ово је моје једино обраћање поводом свега, медијима се захваљујем на досадашњој сарадњи, и молим вас да поштујете ову одлуку и да не повећавате тежину тренутка кроз који цијела наша породица пролази.

У нади да ћу вам се следећи пут јавити са много лепшим вестима, унапред се захваљујем на разумевању", написала је Драгана Мирковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана