Развод Мелине и Хариса у медијима сада коментаришу и њихове комшије

Блиц
Развод Мелине и Хариса у медијима сада коментаришу и њихове комшије

Велику прашину је дигао и још увијек диже, развод Хариса Џиновића и Мелине, који су се након двије деценије заједничког живота растали и то ни на мало лијеп начин.

Судски спор је већ завршен, а недавно ју је пјевач пријавио полицији јер му је наводно упала у дом. Данас његов комшилук открива како је њихов однос изгледао мјесецима у назад.

– Њих двоје су дуго већ отуђени. То су били кратки тренуци среће, а можда и лажне само за новине. Читамо и слушамо како Харис сада блати Мелину у медијима и ни то није лијепо, како год да су завршили. Увијек сам за то да човјек мора бити већи од ситуације у којој се нађе. Види се да је тужан, не труди се то да сакрије – прича комшија и додаје.

– Он је човјек галантан, господин, нормалан, има своје обавезе, иде на тај тенис, враћа се кући у нормално доба, не оно глуво како кажу млади. Ту су се они разишли сигурно јер је најзад почела да се осјећа та разлика у годинама. Мелина Џиновић је прелијепа жена, пожељна, и чини се по енергији да доживљава другу младост. Са друге стране, мајка је двоје дјеце и надам се да бар то неће заборавити – реко је комшија, пише Блиц.

Да бившим супружницима није ишло, примијетили су скоро сви.

– Иако их не виђамо сваки дан због обавеза које имају, могло је да се примјети да када су обоје код куће, не изађу нигдје заједно, није као прије. Није ме зачудила вијест, а ни приче које круже по граду и које Харис одбија да прихвати – истакла је комшиница која није жељела да открије своје име.

У кућу Џиновића долазили су само одабрани пријатељи и то је свима познато.

– Као и раније, Харису понекада долазе пријатељи, али мислим да нису остали сви исти људи. Када се двоје растану, углавном њихова околина бира између двије стране. Дјелује ипак да су ови породични људи уз нашег комшију. Он иначе има исте обавезе, када не пјева, увијек је код куће или игра тенис, а дјеца зује свако на своју страну – закључила је Харисова прва комшиница.

Лош примјер дјеци

Харисове комшије сматрају да бивши супружници дају лош примјер насљедницима Ђини и Кану.

– Дају лош примјер дјеци. Начин на који су се растали није био ни мало лијеп, требало је да сачувају приватност, ако не због њих двоје, онда због дјеце. Њих ми је највише жао што пролазе кроз ово јер су још млади. Ђина и Кан су мирна дјеца, васпитана, јављају се увијек свима – искрен је комшија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана