Растали се Џенифер Лопез и Бен Афлек, страни медији брује о наводном разлогу

ГС
Растали се Џенифер Лопез и Бен Афлек, страни медији брује о наводном разлогу

Глумац и пјевачица већ су наводно одлучили да се раздвоје, односно да проведу неко вријеме на паузи, а како преносе страни медији они наводно желе да послије меденог мјесеца проведу неко вријеме одвојено како би се посветили каријерама.

Како страни медји преносе Џенифер Лопез и Бен Афлек наводно су одлучили да се раздвоје.

Прије само три недјеље Џенифер Лопез и Бен Афлек стали су на "луди каме", а по повратку с меденог месеца са ког су осванули снимци на којима глумац плаче, услиједиле су вијести које су све оставиле у шоку.

Наводи се и да латино дива и четири године млађа холивудска звијезда вјерују да ће им овај потез дугорочно користити и помоћи да сачувају свој брак.

"Увијек разговарају, шаљу поруке, чују се Фацетиме-ом када су раздвојени и раде. А вријеме раздвојености чини поновни сусрет много бољим. Џенифер воли то што зна да ће њен супруг бити уз њу без обзира на све. Бити раздвојен тако брзо након вјенчања није идеално. Али знају да имају цијели живот пред собом и уживају у сваком минуту путовања", рекао је извор близак пару.

Овакве наводе нису потврдили ни Џеј Ло, ни Афлек, док корисници Твитера тврде да је Лопезова захтијевала од Афлека да потражи професионалну помоћ због своје зависности од алкохола.

Супружници су се вјенчали на интимно церемонији у Лас Вегасу, након што су обновили романсу готово 20 година након раскида. Бен ју је вјерио на годишњицу забављања, а први супруг Џенифер Лопез је недавно открио зашто мисли да је њен и Афлеков брак осуђен на пропаст, преноси Modo.ba.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана