Прво рочиште Џиновића: Харис први стигао на суд

ГС
Foto: Принтскрин

Харис Џиновић стигао је у Први основни суд, на прво рочиште са Мелином Џиновић, поводом бракоразводне парнице.

Пјевач је у суд дошао насмијан, у шареној кошуљи, а до зграде суда довезао га је син Кан.

Харис је 21. марта имао наступ у Београду, а прије истог је стао пред седму силу и признао им да га развод није много пореметио, али детаље треба питати Мелину, јер, како он истиче, она је њега оставила.

- Ја не знам зашто се дигла толика фрка, то је један обичан процес, један обичан развод, према томе шта ту сада има шпекулација безвезних - рекао је Харис пре наступа у једној београдској кафани 21. марта, па се осврнуо на своју изјаву: "Да преварени муж последњи сазна".

То је стара изрека, да "преварени муж увек задњи сазна", али шта ја знам, није то неко измислио безвезе. Десило се неком мужу некада да је задњи сазнао, па је можда од њега то и кренуло, али то постоји у народу вековима - рекао је Харис.

Пјевач је открио како њихова деца, Ђина и Кан, подносе ситуацију која се тренутно дешава између њихових родитеља, па споменуо и бившу супругу.

- То треба њих да питате. Немојте ме ништа о разводу, то питајте Мелину, она је мене оставила, нисам ја њу, према томе она зна све - истакао је певач, па открио да како се осећа, те да ли је спреман за нову љубав.

- Није ми тешко нимало и нисам спреман за нову љубав. Принципијално не - изричит је био Џиновић.

Пјевач је сада открио да ли је у пјесми и наступима проналазио излаз, те на тај начин скретао мисли на љепше ствари.

- Није то период који је лак, мислим када се растура све, али нема везе. Музика, моји наступи и концерти наравно да су једна велика потпора, добра заштита да тако кажем, једна велика инспирација. Ако те људи воле, позивају, радују се твојим песмама, па шта хоћеш више - рекао је Харис, па истакао да се није чуо с Мелином откако је кренуло све око развода, као и да није упућен да враћа девојачко презиме.

- Не чујем ништа и ништа ме не занима. Признаћу још једну стару изреку: "Што вас не убије, то вас ојача". Према томе, из једне сам битке изашао жив и здрав, нисам изгубио у тој бици, тако да сам изашао јачи. То ми је мотивација за све, мотивација за живот - рекао је Харис, те признао да ли је тешко јер је то приватност.

- То јесте, требало би да буде приватност, али обзиром да сам ја познат човек и госпођица делимично, према томе... - рекао је Харис Џиновић за окупљене медије, преноси Телеграф.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана