Прва жена Бруса Џенера проговорила о његовој “мрачној” тајни

Агенције
Прва жена Бруса Џенера проговорила о његовој “мрачној” тајни

Одлука о промjени пола изненадила је свијет, али не и његову бившу жену…

Линда Томпсон, глумица и прва жена Бруса Џенера, који је недавно промjенио пол и постао женско, каже да је годинама чувала његову тајну.

“Брус којег сам тада познавала био је једноставан, романтичан, обичан мушкарац. Била сам веома срећна што сам упознала таквог дивног партнераи с којим сам хтjела да проведем. Био је поштен и једноставно предобар да би био стваран”, рекла је Линда.

Она је додала да јој се брак са некадашњим Олимпијцем распао када јој је он признао своју “мрачну” тајну.

“Један ми је само пришао И рекао како мора да ми призна нешто о себи, нешто важно. Признао ми је да се осjећа као жена и да себе тако доживљава”, додала је Линда која је Бруса упознала у “Плејбој вили”. Вjенчали су се 1981. године и били су у браку пет година и имају два сина.

Каже да је покушала да му помогне тако што је пронашла психијатра.

“Један дан синови су дошли у кухињу и рекли ми: “Мама, видjели и смо тату голог под тушем, он има женске груди”. Тог сам дана почела да кријем истину како бих заштитила синове, али и Бруса. Морала сам да проналазим објашњења за промjене његовог изгледа. Било је исцрпљујуће”, испричала је Линда.

Брус се послије развода од Линде Томпсон 1991. године оженио са Крис Џенер са којом је добио двије ћерке, Кендал и Кајли. Недавно су се развели. Цијела породица Кардашијан је прво негодовала због његове промене пола, а онда су изјавили да се поносе његовом одлуком.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана