Прва модна колекција Сање Тодоровић-Вујичић: Префињен стил и уникатност печат бренда “QueenS”

Милијана Латиновић
Прва модна колекција Сање Тодоровић-Вујичић: Префињен стил и уникатност печат бренда “QueenS”

Бањалука - Нови домаћи модни бренд “QueenS” идејног творца Сање Тодоровић-Вујичић, кроз ручно шиване хаљине, комбинезоне и одијела, израђене од најфинијих италијанских тканина, љубитељима моде у Бањалуци дочарао је визију елегантне и савремене жене.

Прва колекција под називом “My Secret Deram” представљена је у четвртак увече у бањалучком ресторану “Интегра”, а публика је имала прилику да види 19 јединствених креација у којима се огледа спој безвременског стила и врхунског квалитета.

Модни бренд “QueenS” настао је из жеље креаторке да укаже на потенцијал домаћег модног дизајна који прати свјетске трендове. За овај, како сама каже, велики корак одлучила се након што је годинама креирала хаљине за сопствене потребе, због чега колекција носи симболичан назив “My Secret Deram”.

- Ово је моја дугогодишња жеља која не би угледала свјетлост дана да није било подршке моје породице и пријатеља. Пуно пажње и љубави посветили смо изради сваког комада одјеће. Свака хаљина је од избора тканине, конструисања до шивања дотакнута бар 1.000 пута - испричала је Тодоровић-Вујичић.

Инспирацију за своје креације проналази у савременој жени, а инспирација су јој, додаје, и њених четворо дјеце.  

- Радећи на овој првој колекцији водила сам се мишљу да хаљина мора бити једнако удобна, квалитетна и лијепа и споља, али и изнутра - казала је Тодоровић-Вујичић те додала да је на изради прве колекције бренда, који тежи да постане синоним за квалитет, префињен стил и уникатност, био ангажован тим од двадесетак чланова.

На путу ка остварењу сна имала је бројне дилеме - да ли је то што ради довољно добро и да ли ће бити прихваћено, али никада није ни помислила да одустане.

- Захваљујући људима који су дуго у том послу и који разумију оно што сам замислила и што желим рјешење се само наметне. Процес је био дуг јер сам презахтјевна и неке моделе сам враћала и по два пута док нисмо добили савршен модел. Сигурна сам да сви заједно, цијели тим, имамо разлога за задовољство - истакла је Тодоровић-Вујичић.

И док су на модној писти блистале модерне хаљине, публика је осмјесима и аплаузом испратила сваки модел.

Сви комади из ове прве колекције модног бренда “QueenS” већ сада су доступни на званичном сајту www.queensww.com

Модели

 

Неке од креација на ревији су носили познати модели - Сања Матић, која је радила за свјетске кампање “Бенетон” и “Лореал Парис”, и Снежана Кузмановић, некадашња мис БиХ. Публика је имала прилику да на писти види и модел агенције “Мис” Никол Шикман, која је радила за “Диор”, “Томи Хилфигер” и друге.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана