Пронађена бивша пјевачица ЕТ-ија

ГС
Пронађена бивша пјевачица ЕТ-ија

Дан након што је многе забринула вијест о нестанку бивше пјевачице ЕТ-ја Катарине Раутек Омазић услиједиле су и сретне вијести.

Телевизијска водитељица Хана Табаковић на друштвеним мрежама открила је да је потрага за Катарином сретно завршена. 

"Катарина Раутек жива и здрава и уредно се јавља на мобилни телефон",  поручила је Табаковић.

О свему се огласила и пјевачица ЕТ-ија.

"Не знам ко је пријавио мој нестанак", рекла је Катарина за портал Данас.хр.

Подсјетимо,  Катарина Раутек Омазић нестала је у сриједу из болнице Свети Дух, а њезин је нестанак пријављен полицији која је од сриједе интензивно трагала за пјевачицом.

Њезина фотографија била је објављена и на страници нестали.гов.хр, а након што је пронађена убрзо је и макнута с исте.

Ко је пријавио нестанак?
Из болнице Свети Дух потврђено је да су управо они пријавили Катаринин нестанак, а шта ју је нагнало на одлазак из болнице још увијек није познато. Јесу ли окидач били њезини приватни, породични проблеми или пак нешто друго за сада се не зна.

Менаџер у невјерици
Одмах након што је проглашена несталом медији су контактирали и музичког менаџера Рениса Гржинића који је био у невјерици када је сазнао да је Катарина нестала.

"У шоку сам нисам имао појма, сад сам из медија сазнао да је нестала, чули смо се још неки дан, а јучер или прекјучер видио сам и њезин пропуштен позив, али због гужве нисмо на крају успјели ступити у контакт. Катарина нам је и сама рекла да посљедњих мјесеци има здравствених проблема и да због тога мора одустати од заказане турнеје Фласхбацк на коју Е.Т. иде с Цолонијом и Кармом. Чак нам је и сама савјетовала да пронађемо нову пјевачицу која ће ју замијенити, не знам збиља што бих вам више рекао...Заиста ме затекла информација о Катаринином нестанку", рекао је Вечерњем листу у сриједу менаџер Ренис Гржинић.

На упит што ћа сада бити с турнејом која је требала почети ускоро, одговорио је како су одмах након што их је Катарина обавијестила о здравственим проблемима договорили да на турнеју крену с пјевачицом Мери Андраковић, новом чланицом Е.Т.-а јер су пуно труда уложили у овај пројект и нису хтјели одустати.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана