Продаје невиност за 170.00 долара

Агенције
Продаје невиност за 170.00 долара

Рускиња Аријана (20) ријешила је да прода своју невиност како би зарадила новац за студије медицине. Она је објавила оглас са својим сликама на једном руском сајту за аукције и почетна цијена је 170.000 долара.

Неки за студије зарађују класичним радом, неки продају своје тијело, али ријетко се кад чује да неко продаје своју невиност. Управо то је

одлучила да уради Рускиња Аријана, која сматра да је продаја невиности преко интернета најбржи начин да заради новац.

Аријана жели да студира медицину у иностранству, а своју понуду ставила је на аукцију. Али, то није све. Сви који то желе, могу да добију двије дјевице јер Аријанина пријатељица Лолита такође жели да учествује. Ипак, у том случају почетна цијена је дупло виша.

- Бројни студенти имају проблема око финансирања студија због чега често морају да раде да би све то платили. Желим да се преселим у другу земљу због студија медицине које ће бити скупе, а скупа ће бити и станарина - каже Аријана, додавши да жели да се добро финансијски осигура прије наставка свог образовања.

- Ја сам независна жена и много тога хоћу. Вјерујте ми, дуго сам размишљала прије него сам одлучила да продам невиност. Надала сам се и да ћу наћи праву љубав, али није ишло - прича Рускиња.

Аријана сматра да не треба више да чека нити да треба да изгуби невиност с неким ко ће јој ионако послије сломити срце. Каже да не потиче из неке богате породице, али то неће стати на пут њеним амбицијама.

- Моји родитељи не знају за ово, али ако сазнају, објаснићу им. Продајем невиност, али остављам отворена врата и романси, ако све прође како треба - одлучна је Аријана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана