Принцеза Шарлин први пут проговорила о свом здрављу: "Дуго, тешко и тако болно"

ГС
Foto: Агенције

Принцеза Шарлин од Монака први пут је проговорила о својој једногодишњој борби с болешћу, признајући да је била "дуга, тешка и тако болна".

Принцеза, која се појавила са својом 7-годишњом ћерком Габријелом на догађају на недЈељи моде у Монте Карлу, рекла је локалним медијима да је и даље "крхка" од повратка у Монако у марту након четворомјесечног боравка у швајцарској клиници, гдје се лијечила од дубоке емоционалне и физичке исцрпљености.

"Када сам се вратила у Монако, сву своју енергију усмјерила сам на своју децу, мужа и своје здравље јер су ми они приоритет", рекла је принцеза Шарлин.

"Моје здравствено стање је још увијек крхко и не желим да идем пребрзо. Пут је био дуг, тежак и тако болан. Данас се осећам мирније", наставила је.

Шарлин се први пут разбољела док је била у Јужној Африци у мају 2021. због кратке десетодневне посјете својој домовини.

Међутим, компликације од претходног ОРЛ захвата приземљиле су је на шест мјесеци. Почетком новембра Шарлин је добровољно отишла на лијечење у професионалну установу. Одабир клинике изван Монака била је њезина одлука коју су подржали чланови породице.

Док су Алберт и дјеца пара - 7-годишњи близанци, принцеза Габријела и принц Жак - посјећивали Шарлин у неколико наврата, њена дуготрајна одсутност из Монака довела је до тога да је принцеза пропустила своју 10. годишњицу брака и довела до бројних нагађања о раздору у браку пара, као и нагађања о правој природи и степену њених здравствених проблема. Пар је демантовао ове таблоидне извјештаје, преноси Б92.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана