Принцеза прерушена у мушкарца партијала са пјевачем

Срна
Принцеза прерушена у мушкарца партијала са пјевачем

Иако су прошле 22 године од трагичне смрти принцезе Дајане, занимљиви тренуци из њеног живота и даље доспијевају у јавност.

Позната као “принцеза свих људи” наводно је једно вече отишла у провод са Фредијем Меркјуријем. Њих двоје имали су веома присан однос и она није хтјела да пропусти прилику да се забави са њим у познатом лондонском клубу за хомосексуалце.

Клео Роко, комичарка и глумица, открила је неке детаље који се бацили ново свијетло на овај догађај о коме се само дуже време спекулисало. У својој књизи “The Power of Positice Drinking” открила је да је Дајана у проводу са Фредијем изгледала као ексцентрични хомосексуалац.

Дајана и Фреди су пили шампањац и гледали “The Golden Girls” у друштву Кенија Еверета, када их је Дајана питала за планове за излазак то вече. Фреди јој је рекао да се спремају за одлазак у клуб за хомосексуалце, а она је одлучила да крене са њима. Еверет је Дајани дао јакну, наочаре за сунце и употпунио изглед кожним качкетом. Тако је њен идентитет остао сакривен.

Фреди је био одушевљен идејом да она иде са њима и рекао јој је да се забави. Иако је клуб био препун, Дајана је остала непрепознатљива. Људи су били презаузети гледањем у Фредија, тако да Дајану нису ни примjетили. Када су поручили пиће, одлучили су да остану само двадесетак минута и да наставе даље. Принцеза је била одушевљена тиме што је нико није препознао.

Њих двоје су се смијали за шанком и поручили бијело вино и пиво, а сви су били узбуђени зато што им је план успио, пише Cheat Sheet. Роко је открила да су сви они били свjесни да је са њима принцеза Дајана и да ће сваког момента бити разоткривена када уђе у клуб, али се то није десило. Остала је непрепознатљива. Као да је за све нестала.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана