Преокрет у поступку који је Џони Деп покренуо против Амбер Херд

Агенције
Преокрет у поступку који је Џони Деп покренуо против Амбер Херд

Турбулентна веза славног глумца Џонија Депа и његове изабранице, глумице Амбер Херд крунисана је браком, који се распао уз невиђени скандал.

Џонију је надлежни судија који води његов случај клевете вриједан 50 милиона долара против његове бивше жене Амбер, наложио да достави свој досије о дрогама и алкохолу.

Њен адвокат жели да 56 година стар глумац достави медицински досије и друга документа у вези са његовом употребом дроге и алкохола, пише Daily mail. Према писању медија, он за то има рок до 15.новембра.

"Господин Деп не може да докаже истинитост речи госпође Херд о његовом насилничком понашању уколико је био алкохолисан", рекао је адвокат Амбер Херд.

Тим адвоката које је унајмио Деп оптужили су Амберин тим да покушавају да дођу до медицинских извјештаја Депа како би га понизили. Упркос инсистирању Депа да је то сувишно и непотребно, судија је одлучио да одобри захтев који је поднијела Амбер Херд (33).

Деп је тужио Амбер за 50 милиона долара због тога што га је оклеветала и оптужила индиректно за насиље у породици. Иако га она никада није прозвала именом, он тврди да су фотографије имплчицирале да је ријеч о њему. Сада, она покушава да докаже да је он заиста био насилан током њиховог кратког брака, што је он стално негирао.

Адвокати су захтјевали од суда да дозволи укључење у процес и других партнерки према којима је он можда био насилан. Депова бивша партнерка Ванеса Паради са којом има двоје дјеце, стала је у његову одбрану.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана