Преминуо бивши муж Ханке Палдум: Огласила се пјевачица

ГС
Преминуо бивши муж Ханке Палдум: Огласила се пјевачица

Бивши муж Ханке Палдум, музички продуцент Мурадиф Бркић Муфта, преминуо је у 76. години.

Пјевачица је тужну вијест подијелила на Инстаграму, гдје се и опростила од Муфте, са којим је добила кћерку Минелу и сина Мирзада.

"Након тешке болести и борбе за опоравак, од посљедица можданог удара, данас нас је напустио професор Мурадиф Бркић, некадашњи директор 'Сарајево диска'. Дијелим искрену бол с мојом дјецом и његовом породицом и молим Господа да нам свима подари мир, а Мурадифа награди за свако добро које је за живота посијао!“, започела је Ханка.

Ханка се у објави захвалила бившем партнеру.

"Његовим одласком остала је велика празнина на босанкохерцеговачкој музичкој сцени. Отишао је највећи музички продуцент, визионар и познавалац музичких прилика ових простора. Учио је од најбољих југословенских дискографа и продуцената који су након извијесног времена и сами признали да их је све надмашио указујући му највеће поштовање! Несебично и с љубављу је пружао помоћ многим младим пјевачима, музичариам и ауторима који и сада уживају огромну славу окићени Мурадифовим стваралаштвом, међу којима сам и ја. Нека му његова душа пронађе најљепше мјесто у рају у окриљу Божје милости!“, написала је Ханка Палдум уз њихове фотографије.

Композиторова и пјевачицина кћерка Минела се овим поводом огласила.

"Прије пет година је имао тежак мождани удар и никада се од тога није опоравио“, рекла је Минела, пише Ексклузива.ба.

Мурадифу је, како преносе медији, био одузет говор због можданог удара, али и способност покрета десне руке и ноге.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана