Права љубав лијечи ране из младости

Глас Српске
Права љубав лијечи ране из младости

Најпознатија ТВ водитељка на свијету Опра Винфри је у срећној љубави више од три деценије, а након година злостављања у Стедмену Грејему пронашла мушкарца је мушкарца свог живота.

Њен “Опра Винфри шоу” угледао је свјетло дана 1986, исте године када је упознала и љубав свог живота. Чак 32 године везе са Стедменом Грејемом учиниле су је оваквом каква је данас, иако свој однос, упркос честим уплитањима јавности и медија, никада нису озаконили браком.

- Стедмене, ти си најдивнији мушкарац, а увијек си био и остао само свој. Хвала ти што сам уз тебе постала све оно што јесам и оно што ћу тек бити - рекла је још 1998. године у својој захвалници славна Опра, уручујући почасног “Оскара” свом дугогодишњем партнеру.

Управо су њих двоје један од најдуговјечнијих холивудских парова, али своју везу нису озаконили. Упознали су се 1986. године на једној добротворној забави. Стедмен је иза себе већ имао пропали брак, из којег има кћер.

Иако су “кликнули” на прву, одлучили су да ће ићи полако и опрезно, тако да је првих неколико година он викендима долазио у Чикаго. Разлог се крио у бившим везама славне водитељке, у којима је она често била жртва злостављања, а такво јој је било и дјетињство.

Наиме, као деветогодишњакињу ју је силовао рођак, да би је касније злостављао љубавник њене мајке. Често је била и психички злостављана, а све то утицало је на њено самопоуздање.

У Стедмену је, каже, пронашла оно што је одувијек тражила - мушкарца који је воли и разумије.

- У 32 године, колико смо заједно, управо је он био константа у мом животу, стијена и највећа подршка. Особа која је допустила да постанем једна од најмоћнијих жена на свијету, а да није тражио ништа заузврат - казала је Опра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана