Познати пјевач проговорио о великој трагедији коју је доживио

GS
Foto: Arhiva

Пјевач Бојан Маровић недавно је у једној емисији отворио душу о губитку оца, који је себи одузео живот.

Популарност је стекао врло млад након побједе на "Сунчаним скалама", али га од 16. године прати тужна судбина.

- Нисам стигао никад да му кажем толико ствари које бих му рекао. Мислио сам да ћемо бити јако матори кад будемо причали о свему. Мене су моји родитељи добили јако млади, тако да кад сам остао без оца нисам изгубио само тату, већ и пријатеља - започео је Бојан са сузама у очима те појаснио шта се заправо догодило кобног дана:

- Мој отац се убио. То је био тренутак, то није било планирано. Али, ја знам да он то није хтио, то је просто био тренутак слабости. Сви их имамо, кад ти је мука од свега. Кад сам га сахрањивао и спуштао у земљу тада је отишло пола мене. Никад се нисам опоравио од тога. Лаж је да вријеме лијечи ране. Не лијечи, само то стави негдје тамо. Много пута сам долазио на његов гроб и причао шта ме мучи. У почетку се јесам питао зашто и како је дошло до тога да себи одузме живот, али како године иду схватиш то је тако морало бити. Неко би кривио Бога, али нема везе он са тим, то је само твоја одлука. Ништа није указивало да би могао да дигне руку на себе, никада. Зато је и био гром из ведра неба када се то догодило, а замисли само како боли након тога. Био сам мало љут неко вријеме, јер сам сматрао да је требало да буде уз мене, али сам му опростио све - рекао је Бојан.

За мајку је имао само ријечи хвале и захвалан је на томе што она данас не мора да ради два посла.

- Није мени био циљ да будем ни богат, а ни славан, мени је био циљ да моја мајка не мора да ради два посла. Никада више у животу. А моја мајка је радила некада и три, да бисмо ми данас били такви какви јесмо. Можда нисмо идеални, а ја сматрам да смо честити људи на крају - рекао је Бојан, између осталог, у емотивној исповијести за београдске медије, а преноси Телеграф.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана