Познати који мрзе своја тијела

Агенције
Познати који мрзе своја тијела

Заштосе познати претварају да не воле своја тијела? Вјерујемо да су то питање поставили многи "смртници"…

Упркос томе што ју је магазин "Esquire" већ двапут прогласио најсексипилнијом женом године, Глумица Скарлет Јохансон недавно је изјавила да се не осjећа секси и да не воли своје бутине. То би вjероватно требало да значи да, ипак, нико није савршен и да чак и најљепше жене свијета могу бити незадовољне својим изгледом. Међутим, ствар чини гором то што се, за разлику од обичних жена, од њих непрестано очекује савршенство.

Ево чиме су све незадовољне неке од познатих личности…

Никол Кидман

Холивудска глумица може се похвалити предивном косом, високом и витком фигуром, као и изузетно дугим ногама. Али Кидман себе не види тако.

"Још увијек имам осјећај да имам дјечачко тијело. Вољела бих да имам израженије облине јер сматрам да је то привлачније", изјавила је глумица.

Кара Делевињ

Позната манекенка дијели мишљење глумице Никол Кидман, па је тако изразила жаљење што нема заносније тијело. На питање о томе шта би на себи жељела да промјени, одговорила је: "Своје тијело. Жељела бих да имам више облина".

Џенифер Лопез

Поп дива инсистирала је на томе да је њена позадина "толико велика и дебела, да режисери морају да брину о томе како ће је сакрити на екрану". Себе је једном описала као жену "масивне задњице, уске у горњем дијелу тијела". "Знате, имам јаке бутине и људи су ме критиковали због тога".

Ума Турман

Ако сте мислили да позната глумица имуна на ову врсту проблема, у великој сте заблуди.

"Одувијек сам била несигурна по питању свог изгледа – велика стопала, сувише висока, неусклађене грађе", изјавила је Турман.

Камерон Дијаз

Холивудска глумица може се похвалити здравим тијелом и атлетском грађом. Међутим, како наводи, незадовољна је својом задњицом.

"Вољела бих да имам облију задњицу, и више ‘меса на костима’. Вољела бих да имам волуминозније тијело, али немам тај тип грађе", открила је Дијаз.

Кели Брук

Да ли сматрате да нешто није у реду са рукама Кели Брук? Пошто их позната манекенка не подноси, тврдећи да су најгори дио њеног тијела.

Џесика Алба

Вјеровали или не, једна од најпожељнијих жена свијета врло је незадовољна својим изгледом.

"Моје груди висе, имам целулит, велике кукове… све остале глумице изгледају боље од мене", наводи Алба.

Кетрин Зита Џонс

Упркос томе што на црвеном тепиху увијек изгледа заносно, позната глумица открила је постоји нешто што не подноси на себи.

"Не подносим своје очи, изгледају као двије рупе у пијеску", изјавила је Зита Џонс.

Анђелина Џоли

Иронично, глумица за коју многи сматрају да има најсензуалније усне на свијету не воли – управо своје усне.

"Имам осјећај као да се постиру скоро преко цијелог мог лица", пожалила се Анђелина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана