Познати албански глумац и његова супруга пали са шестог спрата, полиција сумња на убиство?

ГС
Познати албански глумац и његова супруга пали са шестог спрата, полиција сумња на убиство?

Албански глумац Флоринд Белли и његова супруга Орнела пали су са шестог спрата зграде у Бронxу у суботу око девет сати ујутро, а мистериозну смрт албанског пара истражује њујоршка полиција, која провјерава је ли било знакова борба прије пада с балкона.

 Пар су идентифицирали пријатељи и комшије, који кажу да је албански глумац тога дана славио рођендан.

Локални извор за Њујорк Пост рекао је да је прво пала Орнела те неколико секунди касније и њезин супруг.

У стану наводно није пронађена опроштајна порука, а док се чекају резултати обдукције, полиција истражује је ли можда било знакова борбе прије кобног пада те уврђују ради ли се у овом случају можда о убиству.Полиција, према изјавама комшија, нагађа и да је глумац можда патио од менталног поремећаја.

"Постоје знакови у стану који показују да није све било у хармонији, као да нису само одлучили оставити своју дјецу и скочити", рекли су из полиције.

Комшије су пар описали као миран и повучен, а полиција није запримила никакве извјештаје о породичном насиљу. Иза себе су оставили двоје дјеце (шестогодишњак и двогодишњак).Иначе, Флоринд Беллиу је дипломирао на Свеучилишту у Тирани, наступао је на телевизији и у казалишту прије него што се преселио у САД. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана