Познате личности које не могу да отпутују гдје год пожеле

Агенције
Познате личности које не могу да отпутују гдје год пожеле

Познате личности имају прилику да пропутују цио свијет. Али...

Некима од њих забрањен је приступ у одређеним земљама. Иако је некима забрана укинута, другима забрана још траје.

Џастин Бибер

Пјевачу је забрањен улазак у Аргентину. 2016. године он је саопштио својим фановима да неће моћи да дође опет у ову земљу, али стварни разлог није рекао. Међутим, он је 2013. године имао сукоб са властима јер се према државној застави понашао без поштовања и шутирао ју је на бини.

Мајли Сајрус

Пјевачица је 2009. године објавила фотографију на којој прстима држи очи како би изгледала као Кинескиња. Због тога јој је забрањен улаз у Кину.

Леди Гага

Леди Гага није добродошла у Индонезију јер је њено понашање оцијењено као неприкладно.

Селена Гомез

Не само да јој је забрањен улаз у једну земљу, већ у две: Кину и Русију. Власти Кине нису биле благонаклоне према њеној фотографији са далај-ламом, а у Русији су је забранили због тога што је бранила права хомосексуалаца.

Битлси

Група важи и даље за једну од најталентованијих група свих времена, али су током времена велике популарности били забрањени на Филипинима. Разлог за то је одбијање да оду на ручак са првом дамом Филипина Имелдом Маркос, пише Sadcasm.

Парис Хилтон

2010. године Парис Хилтон је хтjела да посjети Јапан како би промовисала свој нови парфем и модну линију. Када је стигла на аеродром у Токију приватним авионом, одбијен јој је улазак у земљу. Шест сати је покушавала да убиjеди обезбjеђење да је пусти прије него што се вратила у Лос Анђелес.

Акон

Пјевач је разбјеснео много људи на Шри Ланки спотом у коме ужива поред базена док се у позадини види статуа Буде. Статуа се појављује у угловима неких кадрова и није у центру пажње, а пјевач је изјавио да уопште није ни знао да је статуа ту.

Бијонсе

Изузетно успјешна пјевачица, али власти Малезије не одобравају њен концерт. Одлучила је да откаже концерт јер су се одржавали протести због њеног стајлинга који је оцијењен као превише провокативан и у сукобу са религијским схватањима ове земље.

Кејти Пери

2017. године осванули су наслови да је Кејти забрањена у Кини. Она је поднијела захтјев за визу за ову земљу, али је била одбијена и добила је забрану. Разлог за то је тај што је обукла жуту хаљину украшену сунцокретима, што је било контроверзно, јер је сунцокрет био цвијет који су користили људи који протестују против Кине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана