Позната глумица 10 година била у болесној вези са оцем, заједно се дрогирали, силовао је ноћ пред удају

ГС
Foto: Агенције

Лаура Мекензи Филипс једна је од најпопуларнијих глумица у Холивуду, а своју каријеру започела је у Дизнијевим филмовима, да би даље наставила у популарним остварењима попут „American Graffiti“ и „One Day at a Time“.

Ипак, иако је споља гледано њен живот ишао узлазном путањом и није изгледао као да има било какве проблеме, глумица се заправо годинама суочавала са злостављањем од стране свог оца, чувеног „Папа Џона“, музичара једног од најпопуларњих бендова тих времена  „Mamas and Papas“, пише Курир.

Мекензи је у исповести код познате водитељке Опре Винфри први пут проговорила о страхотама које је преживјела. Наиме, глумица је све признала 8 година након смрти свог оца.

У својој исповијести она је открила да је са рођеним оцем 10 година била у инцестуозној вези, а њено признање шокирало је како чланове њене породице, тако и цијели свијет.

Ово признање највише је потресло њене полусестре Чајну и Бижу, као и Филипсову удовицу и бивше супруге. Данас ова 62-годишњакиња једино жали што је породици ово открила на такав начин.

Она је објавила и биографију у којој је открила још неке потресне детаље из своје прошлости. У њој је открила и да је са 11 година почела да се дрогира.

Тако мала пристала је када јој је отац понудио кокаин, а након тога често су дрогу конзумирали заједно.

Ипак, кап која је прелила чашу била је када је Мекензи открила да је 1979. године, ноћ прије него што се удала, њен отац силовао.

Глумица је тада имала свега 19 година, а након нежељеног полног односа, Мекензи је добровољно ушла у 10 година дугу везу са својим оцем.Везу је прекинула када је остала трудна и схватила да није сигурна да ли чека дијете са оцем или мужем. Отац јој је платио абортус, а послије тога глумица више није могла да поднесе његов додир, али ни додир других мушкараца.

Мекензи се годинама након тога мучила са трауматичним посљедицама које су њено дјетињство и рана младост оставили на њу. Мучила је муку са зависношћу, због чега је и била ухапшена када је покушала да прошверцује хероин.

Лоши дани сада су коначно иза ње, а некадашња дјечија звијезда сада живи далеко од Холивуда, као радник у рехабилитационом центру. Додуше, имала је мањи повратак у култној серији „Orange is a new black“, када је играла зависницу од наркотика.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана