Постала је Инстаграм звијезда јер објављује фотографије своје позадине

Агенција
Постала је Инстаграм звијезда јер објављује фотографије своје позадине

Францускиња Беатрис Војан постала је планетарно позната захваљујући свом Инстаграм налогу који је освојио пажњу корисника интернета. Наиме, 31-годишња жена свакодневно објављује фотографије у тангама, снимљене на далеким дестинацијама.

Беатрис Војан себе представља као заљубљеницу у путовања, а на свој Инстаграм профил редовно објављује фотке са разних далеких локација у свијету.


Оно по чему се разликује од других Инстаграмера је што она позира окренута леђима, док је у првом плану њена задњица у тангама.

Како каже, све је почело од забаве.

Прије пет година је објавила прву фотографију овакве врсте, за коју је добила одличне "повратне реакције” од људи, те је ријешила да се убудуће тако фотографише.

У томе јој помаже њен дечко који је задужен за "хватање” кадра.

"Прво смо држали фотографије у приватности, али кад сам их ставила на Инстаграм добила сам пуно лајкова и пратилаца па сам почела да их објављујем редовно”, објашњава.

Иако је стекла више од 39 хиљада пратилаца који јој удјељују комплименте, многи је не подржавају у прављењу голишавих фотографија. Многи су јој упутили да је срамно што популарност гради на основу оваквих фотографијама, а некима је њена позадина "превише ружна да би се њоме хвалила". .

"Правим успомене се за себе, не за Инстаграм. Оно што радим јесте да само објављујем приватне фотографије и успомене на тој мрежи", закључила је она

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана