Погледајте како Марија Шерифовић изгледа у хаљини и купаћем костиму

Г.С.
Погледајте како Марија Шерифовић изгледа у хаљини и купаћем костиму

Марија Шерифовић одавно је постала позната по вансеријском пјевању, али и препознатљива по необичном животном, па и модном стилу.

Ипак, у ово доба године пјевачица умије да нас изненади атипичним стајлингом. Прије три љета показала нам је како изгледа у цвјетној хаљини и за тај мали модни перформанс на Инстаграму добила скоро сто хиљада лајкова.

Но, ових дана има нову хит фотографију с мајком Верицом Шерифовић, која се брзином свјетлости шири се по порталима.

Наиме, омиљена поп звијезда која своје фанове често обрадује објавама из приватног живота, овог пута побрала је многобројне симпатије, а фотографија Марије и Верице Шерифовић постала је права сензација на Инстаграму.

Марија која обожава да снима своју маму, сада је ушла у кадар са њом те овјековјечила овај тренутак са широким осмијехом на лицу.

– Замислите, ову слику не спонзорише нико! Овај садржај није плаћен. Ово је један најобичнији брзински селфи. На овој слици се налази Верица Шерифовић и њено лудо младунче. Волим те, Буцка – написала је Марија шаљиво у свом стилу.

У коментарима су добиле прегршт комплимената, а многи су прмјетили колико пјевачица личи на мајку.

– "Преслатке", "Колико љубави на једном мјесту", "Ти и твоја мама сте идентичне, предивне", "Најслађе" – низали су се коментари пуни позитивне енергије.

Марија је раније показала и како јој стоји купаћи костим, преноси hallomagazin.rs

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана