Погледајте фаталну дјевојку из спота пјесме Despacito FOTO VIDEO

Агенције
Погледајте фаталну дјевојку из спота пјесме Despacito FOTO VIDEO

Манекенка која је глумила у споту Луиса Фонсија изазвала је многе фантазије и уздахе, а погледајте како изгледа и шта ради ових дана.

Прошле су три године од објављивања планетарно популарног хита “Despacito” Луиса Фонсија. А када се појавио спот, гледали су га и они којима се пjесма није свидjеле и то само због лijепе порториканске мисицу Зулејку Ривери.

Њој се живот након улоге у споту потпуно променио, а манекенка је у међувремену родила сина, али се и развела од НБА кошаркаша Хосе Хуана Бареа.

Манекенка је осим љепоте, неодољивог шарма и заносне фигуре у споту показала и плесачко умијеће чиме је залудјела многе мушкарце широм свијета.

Она тренутно ради као као модел и водитељка. Међутим, секси Зулејка се бави и фитнесом, а колико се посветила овом послу говори и чињеница да је сама смислила специфичан начин вјежбања за даме које имају преко 30 година, а њен програм се заснива на кардио вјежбама и посебном режиму исхране.

Пјесма “Despacito” 2017. године оборила је све рекорде на дигиталној платформи YouTube, а она је и данас на трону, као пјесма са највише прегледа.

Захваљујући овој пјесми, Луис Фонси оборио је чак седам Гинисових рекорда.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана