Побједник "Евровизије" објаснио бизарно име своје мачке

ГС
Побједник "Евровизије" објаснио бизарно име своје мачке

Дамијано Давид, фронтмен групе Манескин, која је ове године однијела побједу на Евровизији у Ротердаму, сјео је у шминкерску столицу јутјуберке Ники Туторијалс, и подијелио са јавношћу искуства из својих почетака у музици и шминкању, али говорио и о бизарном имену своје мачке.

Давид је рекао да није знао да шминка уопште постоји до 2016. године, када му је колегиница из бенда понудила једноставну оловку за очи.

"Једном сам био код Викторије и питала ме је да испробам оловку за очи. Ставио сам врло мало и помислио да је то фантастично, заљубио сам се у шминку и само сам наставио да је носим и приватно. У почетку су пријатељи мислили да је то чудно, али су схватили да се осјећам сјајно кад носим шминку", рекао је он.

Ники, која је ове године била једна од водитељки на Евровизији, на то је рекла да би вољела да више мушкараца носи шминку, па је наставила са питањем шта је најчудније што се десило бенду након побједе на овом престижном музичком такмичењу.

"Нисмо баш имали времена да прославимо побједу. Мало смо се изоловали када смо се вратили у Италију и писали смо пјесме. Али рецимо у Берлину су нас сачекали хиљаде и хиљаде фанова. То је предивно", рекао је он, а као своју музичку инспирацију наводи бендове из седамдесетих, пјевача Харија Стајлса и бенд Арктик манкиз.

Потом је навео да је у приватном животу мало повученији, и да највише ужива у друштву своје двије мачке - Леголаса и Бидеа.

"Једна моја мачка се зове Биде. По бидеу у ком перете задњицу. Кад сам је добио, први дан се једна заглавила у бидеу и морао сам да зовем ватрогасце да је изваде. Дошли су и ти крупни момци су извлачили маче, а један од њих ми је, када су је спасили, рекао да мачка мора да се зове Биде", насмијао се Дамиано.

Оно што је посебно насмијало Ники је што је Биде - смеђа мачка.

Подсјетимо, побједу на овогодишњем музичком такмичењу у Ротердаму је однијела Италија, док су чланице групе "Хуррицане", које су представљале Србију на Евровизији, заузеле 15. мјесто, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана