Пјевачица се срушила у емисији и доживјела срчани удар: Љекари и даље немају одговор на питање зашто

ГС
Пјевачица се срушила у емисији и доживјела срчани удар: Љекари и даље немају одговор на питање зашто

Ивана Петерс усред емисије је доживЈела инфаркт и то са непуних 40 година.

Ивана је недавно открила које је симптоме имала пре срчаног удара.

- Бол је био неописиво јак и мислила сам да никада неће престати. У тој агонији сам се онесвестила, а када сам дошла себи, уследио је шок. Ја, млада жена која још није достигла ни 40 и жестока поборница веганске исхране, доживела сам инфаркт пред камерама, усред снимања емисије - испричала је једном приликом Ивана.

Ивана Петерс заговорник је веганске исхране и здравог живота, а инфаркт који је доживела у младим годинама променио јој је цео живот.

- Недостатак даха и умарање чак и приликом пењања на други спрат, трчања за бусом и намештања кревета ујутру нису били довољан разлог да схватим да нешто није у реду док на снимању емисије ‘Ко је код Које’ нисам осетила неописив бол који никако није престајао. Тог мартовског дана, упркос веганској исхрани и релативно младим годинама, доживела сам срчани удар, а тај немили догађај сада ми је опомена за цео живот - истакла је певачица.

- Пресудне су биле неке друге ствари, не године, а нигенетика, јер у мојој породици нико није имао срчаних проблема. Био је повишен холесерол, али то је било тако и док сам била млађа. Лекари и даље немају одговор на питање зашто се то десило - рекла је једном приликом Ивана.

Лијекови су њена сваконевица, а због малокрвности морала је да почне и да једе месо.

- Живот је један, а у мом случају стрес је оно што ми апсолутно није потребно. Схватила сам да је брз стил живота оно што ми никако не прија, а ова животна лекција има за мене драгоцену вредност. Научила ме је да чувам своје здравље јер, на крају дана осим породице, не постоји ништа прече од тога - рекла је Ивана Петерс, пише "Нова".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана