Пјевачица не личи на себе: Сломили је приватни проблеми

Срна
Пјевачица не личи на себе: Сломили је приватни проблеми

Након проблема са бившим мужем и оцем, пјевачица Бритни Спирс се појавила у јавности са својим дечком, 25-годишњим моделом Семом Асгаријем на додели награда “The Daytime Beauty Awards” у Лос Анђелесу.

Награду је овог пута примао Сем, за резултате у фитнесу, а 37-годишња пјевачица била му је подршка.

Бритни се у пратњи Сема појавила у веома лошем издању. Очигледно се њен приватан живот одражава и на њено психо-физичко стање, па је пјевачица изгледала веома уморно, са великим подочњацима.

Раније ове године Бритни се добровољно пријавила у установу за ментално здравље, наводно због тога што се тешко носила са очевом болешћу.

“Требало би да сви одвојимо вријеме за себе”, написала је у априлу на Инстаграму уз мотивациону поруку: “Заљуби се у бригу о себи, о уму, тијелу и духу”.

Недуго затим је изјавила да је отац Џејми Спирс без њеног пристанка послао на лијечење у установу за менталне болести, као и да је на силу давао лијекове које је раније одбила да пије по препоруци љекара, преноси index.hr.

Након што је 2008. године доживjела нервни слом, отац је био задужен за њену имовину. Иако је могао да располаже њеном имовином, 66-годишњи Џејми нема овлашћење да је без њеног пристанка пошаље на лијечење или јој даје лијекове које не жели да узима.

Недавно је бивши муж Бритни Спирс, Кевин Федерлајн пријавио њеног оца да је физички злостављао њиховог старијег сина Шона.

Након тога Кевин је добио 70 посто старатељства над њиховим синовима, 13-годишњим Шоном и 12-годишњим Џејденом, што је додатно сломило Бритни.

Њен отац је добио забрану приласка унуцима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана