Пјевач открио да је болестан: "Вратићу се бољи него икада прије"

Агенције
Пјевач открио да је болестан: "Вратићу се бољи него икада прије"

Канадски поп пјевач Џастин Бибер открио је да му је дијагностикована лајмска болест, као и да су му претходних неколико година биле веома тешке.

Није требало много времена да прође након што је Бибер снимљен на улици у прилично лошем стању и да почну нагађања о томе да канадска мегазвезда има проблема са дрогом.

Ипак, 25-годишњи поп пјевач објавио је на Инстаграму да за његово лоше стање нису одговорне дроге, већ болести.

"Неколико тешких година је иза мене", написао је Бибер откривајући да су му лекари дијагностиковали лајмску болест, али и да годинама пати од хроничне вирусне инфекције.

Лајмску болест шире крпељи, а она у почетку узрокује осип, грозницу, болове у глави и малаксалост. Може да доведе до парализе фацијалног нерва, јаких болова у зглобовима, тешких главобоља и срчаних палпитација.

Чак и када се излечи, мјесецима касније симптоми могу поново да се јаве.

"Људи мисле да сам на мету (мета-амфетаминима), али не схватају да ми је недавно дијагностикована лајмска болест, а да сам у претходном периоду имао тежак случај мононуклеозе, која је утицала на мозак и моје свеукупно здравствено стање“, навео је пјевач.

Бибер је додао да узима терапију, а да ће све открити у предстојећем документарцу о свом животу, који ће бити емитован на Јутјубу.

"Видјећете против чега се борим и побјеђујем. Вратићу се бољи него икада прије", истакао је Бибер.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана