Пијани Џони Деп тукао човека на сијету: ”Удари ме, ево ти 100.000$”

Агенције
Пијани Џони Деп тукао човека на сијету: ”Удари ме, ево ти 100.000$”

Најплаћенији глумац на свијету Џони Деп (55) потпуно губи контролу у посљедње вријеме, а посљедњи инцидент догодио се када је насрнуо на локацијског менаџера филма “LAbyrinth”.

Деп је изазвао инцидент након што му градске власти нису дозволиле додатних пола сата снимана на улици. Човјек на кога је насрнуо му је само рекао да он ради свој посао, да слуша своје надређене, и онда је Деп потпуно полудио, како тврди свједок инцидента.


Он истиче да је Деп дошао на сет потпуно пијан, чак “токсичан од алкохола”. Џони га је ударио у ребра и наставио да га млати, али су их посматрачи раздвојили. Деп је почео тада да виче: “Удари ме ако смијеш, ево ти 100.000 долара”, тврди један од свједока, пише Недељник.

Деп се сусреће и са тужбама бивших запослених, који су почетком маја поднијели тужбу против њега на суду у Калифорнији.

“Третирао нас је као дадиље умјесто као телохранитеље, били смо недовољно плаћени, а превише смо радили”, рекли су Евген Ареола и Мигел Санчез.

Они тврде да им није плаћен прековремени рад од априла 2016. године до јануара 2018. године и да им је Деп ускраћивао храну и вријеме за одмор.

У тужби наводе и да су му једном по изласка из ноћног клуба брисали трагове дроге да други не би примјетили “бијели прах који му је остао око носа”.

“Не само да смо пазили на њега да не потроши превише новца, како је тражио, већ смо били дадиље и његовој дјеци што нам никако није у опису посла”, тврде они.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана