Пјевачица побјеснила због једног питања: "Ми нисмо само инкубатори!"

Agencije
Пјевачица побјеснила због једног питања: "Ми нисмо само инкубатори!"

Тејлор Свифт недавно је изнела своје мишљење о томе да жене треба да почну што прије да рађају.

"Ми смо више од инкубатора!", рекла је Тејлор.

Раније ове године пјевачица је дала сјајан одговор на питање на интервјуу о томе да ли планира да ускоро има дијете с обзиром да ускоро пуни 30 година. Проглашена је за једну од четворо "Људи године", а није пропустила прилику да истакне да жене треба да се осјећају самоувјерено када је у питању реакција на ово питање.

"Што је више жена слободно у изражавању нелагоде у оваквим друштвеним ситуацијама, то ће више постати друштвена норма, јер људи почињу да питају када планираш да оснујеш породицу чим напуниш 25 године“, рекла је Тејлор.

Додала је и да ће требати мало времена да сви прихвате овакав став и рекла да оваква питања не треба постављати женама које су у двадесетим годинама, пише Индепендент. Подржала је све људе који јавно приказују да старење није ништа страшно већ само природан процес који може да буде прелијеп.

Поред ње, људима године по писању магазина "Пипл" проглашене су Џенифер Анистон, Џенифер Лопез и Мишел Обама. Анистон је прославила своју насловну страну за истоимени магазин објавом на Инстаграму и прикупила преко3 милиона лајкова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана