Овом рођеном Добојлији се смијеши свјетска слава, Ким Кардашијан га лајковала,

Агенције
Овом рођеном Добојлији се смијеши свјетска слава, Ким Кардашијан га лајковала,

Рођен у Добоју, са пребивалиштем у Београду није ни слутио да ће његови снови почети да се остварују. Можда није слутио, али вредним радом Стефан Суботић, визажиста и самоуки шминкер „дотакао“ је и чувену Ким Кардашијан. Један њен лајк на Инстаграму и услиједили су интервјуи за „Дејли мејл“, британски Сан...

 „Реакције су одличне, нарочито зато што ме доста иностраних фанова, баш из цијелог свијета приметило и почело да прати. Свакодневно расте број људи којима се допада мој рад“, каже Стефан за портал „Супер жена“ и објашњава да је шминкање не само његов посао већ и нешто у чему ужива у сваком смислу. ПОчео је случајно када га је другарица замолила да је нашминка, а затим су услиједиле и трансформације. Успех није изостао.


Посебан изазов су му трансформације старијих жена. За оне најбоље потребно му је око три сата преданог рада.

„Кад даме траже да их подмладим за 10, 20 година то је баш изазов. Пријатан је осјећај кад то радим, а оне ми вјерују као уметнику да то могу да постигнем и до сада никад нисам омануо. Исход је увијек и више него позитиван“, прича Стефан који себе описује као свестраног човјека.

„Што се мојих планова тиче, водим се увијек оним „Ћутање је злато.“ Што мање људи зна, брзе, лакше и лепше ће се циљ остварити. Ускоро ћете видјети реализацију мојих озбиљних планова“, прича Стефан који каже и да има пуну подршку породице и њему драгих људи.

Оно што је упечатљиво на његовом профилу је и да се и он сам „трансформише“- у жену.

„Што се тиче мене и моје „љепше половине мене“ илити алтер ега то једна посебна љубав. Љубав ка дрег култури и тој врсти умјетности“, објаснио је Стефан који на питања типа како се осјећа у женској кожи каже:

„Не осјећам се женом и не називам се тако. Ја нисам жена, ја сам drag queen. Не познајем жену која би ходала на штиклама од 25 центиметара, са косом дузом од метра, екстравагантном шминком, шљокицама, перјем. Моћ трансформације, глуму и све остале умjетничке аспекте ја изразавам кроз „dreg“ умкетност, јер, ја сам сам своје ремек дjело“.

Ким Кардашијан има свог шминкера, а то је Марио Дедивановић, порокеклом из Црне Горе

.

 

„Његов рад је беспрекоран. Сјајан, свкетски, успкешан и талентован умкетник. Свакако, иако то мислим, мислим и то да је Ким потребан нови „Марио“, а на путу сам да покажем своје ремек дкело, на светској лепотици“, каже Стефан за наш портал.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана