Ово су најскупља вјенчања славних парова

Агенције
Ово су најскупља вјенчања славних парова

Ови парови су на вјенчања потрошили огромно богатство...

Принц Вилијам и Кејт Мидлтон

Овај краљевски пар имао је најскупље вјенчање међу познатим паровима. На један од најљепших дана у њиховим животима потрошено је чак 34 милиона долара. Од тога је чак 32 отишло на осигурање. Остатак новца отишао је на шампањац, цвијеће и храну.

Крис Хемфрис и Ким Кардашијан

Они су потрошили 10 милиона долара, а брак им је трајао само 72 дана. На свадби је било 500 гостију. Хаљина познате старлете коштала је вртоглавих два и по милиона долара.

Кејти Холмс и Том Круз

Вјенчали су се 2006. године, а за ту пригоду су изнајмили италијански дворац из 15. вијека. Њихово вјенчање је коштало три милиона долара, а глумица је била одјевена у венчаницу коју је Ђорђо Армани креирао баш за њу.

Бред Пит и Џенифер Анистон

Овај бивши брачни пар на свадбу је потрошио милион долара. Вјенчали су се 2000. године, а развели пет година касније… Свима нам је познато и зашто. Елем, највише новца отишло је на њену вјенчаницу.

Викторија и Дејвид Бекам

Тадашњи фудбалер и тадашња “Спајсица” на вејнчање су потрошили 800.000 долара. Вјенчали су се још 1999. године, а на церемонији им је певао Елтон Џон. Пар је седео на позлаћеном трону, попут неке краљевске породице…

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана