Ово је још једна лијепа двојница Анђелине Џоли, само атрактивнија

Агенције
Ово је још једна лијепа двојница Анђелине Џоли, само атрактивнија

Она се зове Вероника Блек и има 27 година.

Вероника је из Ванкувера и ради као модел. Каже да јој поређење са славном љепотицом прија, али да јој у исто вријеме отежава живот, јер не може да нађе дјечка.

"Сви се уплаше када ме виде, мисле да сам Анђелина. Сингл сам преко годину дана, од кад сам окончала петогодишњу везу, и заиста бих вољела да нађем неког посебног. Волим старије, баш као што је Бред Пит. Али, да будем искрена, чини ми се да ме се мушкарци мало плаше. Понекад су толико нервозни када причају са мном да крену да се тресу, што је чудно јер сам заиста фина особа. Прилазе ми само чудаци, а ја сам превише стидљива да сама приђем ", каже Вероника.

Први пут су почели да је пореде са лијепом оскаровком 2011. године, када је кренула да убризгва филере у уста. Она сада има велике усне, баш попут Анђиних, што је у комбинацији са крупним зеленим очима и црном косом чин истом двојницом глумице. Преко ноћи су странци почели да је пореде са Анђелином, а њој ништа није било јасно.

"Било је чудно. Тада сам радила за пултом, и прије тога сам била обична дјевојка, а онда су одједном сви почели да ме пореде са њом. Било је бизарно, али Анђелина је прелепа тако да су ми свакако пријали комплименти", каже Вероника.

Истиче да јој сада веома прија пажња мушкараца. Она открива да су јој у томе помогле пластичне операције.

"Задиркивање је почело кад сам имала 8 година, и трајало је до 18. Поред тога што нисам имала груди, имала сам чупаву косу и била сам буца. Никад ме нису звали на журке и говорили су ми да никад нећу имати дечка. Момке једноставно нисам занимала и првог дјечак сам имала тек са 18 година", каже она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана