Ово је Јелисаветина свекрва која не иде на мечеве свог сина

ГС
Ово је Јелисаветина свекрва која не иде на мечеве свог сина

Милош Теодосић везан је за своје родитеље који су му били покретачка снага од првих професионалних корака у свијету кошарке.

Зорана, мајка кошаркаша Милоша Теодосића, раније је причала да је срећна због синовљевих успјеха. Због њега је, како је нагласила, оставила Ваљево и запоставила личну каријеру.

– У Ваљеву смо живјели до 2000, најприје су у Београд због ФМП дошли супруг Мићо и Миша, били су код стрица на Бановом брду. Мићо је завршио Шумарски факултет, па је волио да му буде близу. Двије године је прошло док нисмо дошли и Јован и ја – говорила је Зорана.

– Добили смо карте од господина Драгана Тодорића. То вријеђање, ужас… Али није то била група навијача него појединци који су нам генерација или старији од нас. Не знам како сам то преживјела и од тада више не идем на утакмице. Милош је припремљен, психички јак и дјелује да га не дотиче. Ћути цијеле године и када има паузу, тада сабира утиске и из њега изађу коментари – рекла је Зорана, преноси Блиц.

А затим се тата се надовезао

– Разумијем тај навијачки однос, љубав према клубу, али да из све снаге вичу “убиј Милоша”?! То је ван памети. Отац малог Ђекића је изашао, човјек није могао више то да слуша. Двојица су кренула на Милоша, и ту је Владан Тегелтија (новинар СОС канала) доста помогао и спријечио да дође до инцидента – додао је тада Мићо.

Осим професионалних успјеха које ређа у земљи и иностранству, Милошу је породица број један.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана