Ове славне жене имају натпросjечну интелигенцију

Агенције
Ове славне жене имају натпросjечну интелигенцију

Неке од славних дама имају да понуде много више од љепоте.

И док их већина људи посматра са предрасудом да су само љепотице са великих екрана, неке од њих су и чланови Менсе.

Шерон Стоун

 

Легендарна Шерон Стоун позната је по улогама способне жене заносног изгледа, али она је доказала да је много више од тога. Позната глумица примљена је на The University of Edinburgh када је имала петнаест година, а њеин коефицијент интелигенције износи 154. Она је, такође, чланица Менсе.

Шакира

Заносну певачицу Шакиру многи су завољели захваљујући интересантној боји гласа и занимљивом пореклу, за аправо је и натпросечно интелигентна. Њен коефицијент интелигенције износи 140.

Синди Крофорд

Славна манекенка Синди Крофорд једна је од најљепших жена на свијету, али ту њена прича не стаје. Осим гламурозношћу, она се поноси и високом интелигенцијом.

Никол Кидман

Оскаровка Никол Кидман одустала је као 16-годишњакиња од школе да би се окренула глумачкој каријери. Аустралијска љепотица има коефицијент интелигенције 140 те се придружује попису жена које освајају љепотом и интелигенцијом.

Натали Портман

 

У својој филмографији има различите улоге, од научнице до балерине. Не само да је екстремно талентована за глуму него је завршила и основне академске студије на престижном Харварду. Осим што је факултетски образована, Натали течно говори хебрејски и енглески, а разумије француски, њемачки, јапански и шпански. Похађала је и часове у Јерусалиму.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана