Овако изгледа најскупљи грудњак на свијету

Агенције
Овако изгледа најскупљи грудњак на свијету

Сваке године се одржава један од највећих модних догађаја у свијету – спектакуларна ревија бренда “Викторија сикрет” на којој ће бити приказан најскупљи грудњак чија цијена износи “тричавих” милион долара.

Најпознатији бренд доњег веша “Викторија сикрет” у децембру мјесецу у Њујорку ће представити најновију колекцију. Поред мноштва ручно рађених креација од најскупоцијенијих материјала, попут свиле и чипке, на ревији ће бити приказан и посебан грудњак који носи назив “fantasy bra”.


Овај брусхалтер сваке године добија свој редизајн, увек је освjежен неким детаљем, али неке ствари се никада не мијењају: он је свјетлуцав, веома скуп и само једна срећница ће добити прилику да га прошета.

Ове године ће га представити прелијепа манекенка Елса Хоск која је постала Викторијин анђео 2015. године.

Атрактивна плавуша ће за само мјесец дана на писти носити fantasy грудњак који је опточен са више од 2.000 дијаманата и има више од 70 карата, а важно је нагласити да је израда овог асесоара трајала више од 900 сати.

Како пишу свjетски модни магазини, “Викторија сикрет” планира и да на тржиште избаци јефитнију верзију овог грудњака, који такође посjедује Сваровски кристале.

Иначе прије Елсе Холск fantasy брусхалтер су носиле љепотице попут Адриане Лиме, Алесандре Амбросио, Лаис Рибеиро, Лили Алдриџ

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана