Откривено коме је припала сва имовина Маринка Роквића

ГС
Откривено коме је припала сва имовина Маринка Роквића

Пјевач Маринко Роквић након смрти, иза себе је оставио супругу Славицу и тројицу синова.

Из брака са Славицом је добио Николу и Марка, а насљедника Дарија је добио у ванбрачној заједници.

Маринко је поред жеље да их материјално обезбједи, имао огромну жељу и да његова дјеца живе у миру и слози, те заправо тестамент није ни написан, преноси Блиц.

Он је одлучио да имовину расподијели на равне части синовима и својој дугогодишњој животној сапутници сматрајући да је то најправедније.

Породица му била на првом мјесту

- Маринко је с једне стране био велики враголан, а с друге велики господин, али породица му је била на првом мјесту. Синове никад није раздвајао. Сву тројицу је неизмјерно волио - испричала је једна пјевачица блиска са Роквићима за домаће медије.

- Пружио им је све што је могао, а оно што је стекао током живота и богате каријере подијелио је на равне части. Ниједан син није закинут, што би се рекло, ни за љубав, пажњу, а ни за некретнине и финансије које је оставио иза себе. Он је био свјестан да је болест опасна и да узима маха, па је с дјецом отворено разговарао о свему и уз договор су расподијелили да сви у породици буду задовољни. Није желио да оде а да за собом остави синове који ће да се свађају око имовине. Видјели сте да је како доликује испраћен на вјечни починак, вјерујте, то је и заслужио - навела је пјевачица тада за "Републику".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана