Отац пјевачице: Бијонсе су злостављали познати пјевачи

Agencije
Отац пјевачице: Бијонсе су злостављали познати пјевачи

Отац пјевачице Бијонсе Ноулс, Метју Ноулс, објавио је да су она и Кели Роуланд доживјеле злостављање док су биле тинејџерке.

Метју, са којим Бијонсе није у добрим односима, тренутно промовише своју аутобиографију у којој је изнио ове тврдње.

Отац пјевачице, који је био и менаџер групе Дестинy'с Цхилд, објавио је да су Бијонсе и Кели на турнеји доживјеле злостављање од стране момака из тада много познатије групе Јаггед Едге.

"Оне у том тренутку имају 16 и 17 година, а ти младићи по више од 20. Заједно су били на турнеји, заједно су се возили аутобусом и свакодневно су ми јављале да их момци злостављају", написао је Метју, који није објаснио гдје је он био за то вријеме, умјесто да буде уз своју малољетну кћерку као њен менаџер, преноси Мондо.рс.

Ноулс је додао да је ипак интервенисао и прекинуо турнеју, односно раздвојио тинејџерке од четири младића која су чинила групу Јаггед Едге.

Метју се послије 30 година брака развео од Тине Ноулс, са којом је добио познате кћерке Бијонсе и Соланж, 2011. године. Тину је често варао, па је током брака са њом добио још двоје дјеце са двије различите жене, кћерку Кои и сина Никсона.

Исте године када се развео од њене мајке, Бијонсе је прекинула сарадњу са оцем и оптужила га за проневјеру, мада тај случај никада није стигао до суда.

Метју је прије два месеца саопштио да болује од рака дојке, који у веома малом проценту случајева погађа мушкарце.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана