Опра Винфри открила зашто се никада није удала

Агенције
Опра Винфри открила зашто се никада није удала

Након тридесетједногодишње везе Опра Винфри и Стедман Грејем не намеравају да ступе у брак. Шездесеттрогодишња водитељка саопштила је свијету да су и она и њен дечко савршено задовољни том одлуком.

У интервјуу за септембарски "Вог" водитељка је говорила о својој вези. Упитана шта ју је дугогодишња веза некрунисана браком научила о женама у данашњем друштву, Опра је одговорила: "живети живот по сопственим условима".


Телевизијска водитељка је додала да Грејем и она никада нису озбиљно разговарали о браку, једини пут када је било ријечи о овој теми јесте моменат када га је Опра упитала шта би се догодило када би се икада вјенчали.

"Не бисмо били заједно", одговорио је.

"Не бисмо остали заједно, јер брак захтијева другачији начин постојања на овом свијету. Његово тумачење тога како изгледа бити супруг и шта улога жене подразумијева прилично су традиционални, а ја у то не бих могла да се уклопим", рекла је Опра Винфри.

Иако је до сада било много нагађања и писања да се водитељка удала, она и њен партнер и даље чврсто стоје иза својих тврдњи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана