Опет претjерује: У кревету с пиштољем и голом плавушом

Агенције
Опет претjерује: У кревету с пиштољем и голом плавушом

Милионер и плејбој, ког називају "краљем Инстаграма", Дан Билзеријан очигледно зна како да ужива у животу препуном голих дјевојака, скупоцених јахти и скупих излазака.

Билзеријан има преко 6 милиона пратилаца на Инстараму који с нестрпљењем очекују сваку његову нову фотографију оружја, забаве и голих жена.

Он је недавно објавио видео свог пиштоља и полуголе дјевојке која се забављала с њим у кревету. Она га је замолила да је не снима док је обнажена, али Билзеријан јој је одговорио: "Свуда ћу објавити твоје голе груди". Прави каваљер, нема шта...

Ден Билзерзијан важи за "Плејбој краља" који је "идол" мушкарцима широм свијета због свог раскалашног живота који дијели са фановима на Инстаграму.

Подсјетимо, пре само пар мјесеци Ден је изазвао пажњу јавности када је бацио порно-глумицу са крова куће при чему је поломила ногу, као и када је ударио једну дјевојку у клубу и разбио јој аркаду.

Ипак, ни ова информација (а и видео снимак) нису проблем мушкарцима широм свијета који се диве његовом бахатом начину живота. Забрињавајуће је то што Ден форсира насилно и бахато понашање на друштвеним мрежама, а прати га више милиона људи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана