Они нису били добри ђаци, али су успјели да изграде своја мала царства и постану милионери

Агенције
Они нису били добри ђаци, али су успјели да изграде своја мала царства и постану милионери

Уколико нисте били добар ђак, немате разлога да се стидите, јер ни многе познате личности нису имале успјеха у школи.

Нису сви толико заинтересовани за учење, већ су више окренути ка каријери и успјеху у послу. И још како су успјели.

Сајмон Ковел

Одлучио је да напусти школу и видите га сада: његово музичко мишљење је најважније у шоу-бизнису. Цијелог живота оцјењује како други људи пјевају, а уопште није имао тај “X” фактор у школи. Изгледа да је одлука да се посвети каријери била боља опција од школовања.

Ричард Бренсон

Одустао је од школе са 16 година, али одлично му иде у животу. Уложио је много труда и сада је тежак око пет милијарди долара. Изјавио је да младима треба неко ко ће их охрабривати и бодрити да не брину и не проводе ноћи у неспавању због испита и оцијена.

Принц Хари

Имао је приступа најбољим образовним установама на свијету, али то му није помогло да има све петице. Иако вам у животу може много значити то што вам је бака краљица, њега лоше оцјене нису много зауставиле у његовом развоју. Служио је у војсци 10 година, постао амбасадор младих у Комонвелту и покренуо Invictus Games за рањене ветеране.

Џ. К. Роулинг

Увиек је сањала о томе да студира језик на Оксфорду, али због лоших оцјена није могла да то и постигне, пише британски “Метро”. Умјесто тога студирала је на Универзитету Ексетер и написала је једну од најуспјешнијих књига. Њено богатство процјењује се на око милијарду долара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана