Огласио се Милош Биковић након што су га бивше оптужиле да је "себични егоцентрик"

ГС
Foto: Агенције

Бивша дјевојка Милоша Биковића, плесачица из Русије, Арина Волошина јуче је на Инстаграму са својим пратиоцима подијелила неочекиване детаље о односу између ње и глумца са којим је била у вези годину дана, при чему тврди да за то вријеме није живјела свој живот.

Наиме, Волошина је написала да је Биковић особа "чији је егоцентризам прешао све границе", као и да је гајила наду да у њему има нечег људског, огласила се још једна његова бивша девојка, манекенка Барбара Таталовић, која по свему судећи подржава руску плесачицу.

Биковић се није оглашавао овим поводом, а сада је на Твитеру написао коментар на ову тему, који је привукао велику пажњу, преноси портал б92.

Једна корисница Твитера подјелила је његову фотографију из коју је написала "Остани неометани краљ", алудирајући на актуелну ситуацију, на шта је Биковић одмах одговорио:

"Умирем да чујем шта ће да кажу Аглаја и Кристина из вртића", написао је кратко Милош, подсјетивши јавност на своју дугогодишњу изабраницу Аглају Тарасову, која је послије раскида са њим за њега имала само ријечи хвале, али и Кристину, коју није представио као своју изабраницу.

Подсетимо, Арина је јуче написала:

"Око годину дана нисам живела свој живот, пошто сам била у вези са Милошем Биковићем. Морала сам да размишљам о свом имиџу, угледу (што му је најважније, али нажалост, слика на екрану не одговара стварности, посебно је застрашујуће када човјек помене Бога на сваком кораку). Имала сам посљедњу наду да у њему има нечег људског. Али, 31. јула све је потпуно распршено. Човек се понашао веома грубо".

"У почетку, када се појавила информација да смо заједно, одмах сам предложила да кажем да немам ништа с њим", наставила је и додала да јој је Биковић тада рекао да се неће више скривати, ако су медији већ схватили да су заједно.

"Ипак, када се све сазнало, промијенио се према мени, удаљио се, охладио, а ја сам слушала све што ми говори", тврди руска плесачица.

"Када се то догодило, његова реакција, понашање и однос према мени су посебна прича. Слушала сам све што ми је рекао. Данас му нисам дјевојка, па ми је лакше да говорим о ситуацији тако да више нема нагађања и питања", објаснила је Арина.

Примати негативне поруке од странаца, да ће ме убити, да умрем, читати свакакве увриједе - уморна сам. Егоцентризам ове особе прешао је све границе".

"А оне вриједности о којима прича, не зна за њих, а види само себе, не поштује вријеме, рад, здравље других људи. Посебно када је у питању блиско окружење. Осјећај одговорности и осећај кривице за њега је најстрашнији, јер га то гуши, у таквим тренуцима морате мислити не на себе, не на своју удобност и не на своје ја.Животне ситуације које су се развиле откриле су унутрашњост особе са свих страна", закључила је Волошина на свом Инстаграм профилу.

Након што је објавила неочекиване тврдње, подржала ју је још једна бивша девојка Милоша Биковића, манекенка Барбара Таталовић, која такође има лоше искуство са глумцем.

"Заклела се земља рају да се све тајне сазнају", рекла је Барбара у кратком видеу, након чега се поново огласила:

"У нашој земљи се одавно људској, искреност и поштење мање цени него репутација. Е, па баш из разлога што велика већина вас мисли да ова млада девојка (Арина Волосхина) жели нешто из освете или пораза, ја ћу да се огласим", написала је манекенка.

"Све наведено у том тексту препознајем. Могла бих једино да додам низ гнусних ствари које сам доживјела из цијеле ове ситуације и да од цијеле ове ситуације направимо један ријалити. То није поента. Поента је да станем у заштиту тој храброј дјевојци и да маси која верује у фарсу потврдим да то шта је написала и те како има смисла.

Даље не желим да улазим у све ово, нити своју породицу, момка и најближе увлачим у блато и фарсу која је презентована маси и у коју маса слијепо вјерује. То је, чини ми се, борба са ветрењачама", закључила је Барбара.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана