Новим гестом потврдио гласине - Кијану одушевио једну баку

ГС
Новим гестом потврдио гласине - Кијану одушевио једну баку

Познат као један од највећих хуманиста и позитиваца у Холивуду, глумац Кијану Ривс не престаје да изненађује фанове својим сјајним потезима и ставовима. Многи кажу да се никада није уклапао у стереотипе Холивуда, као и да је најприземнији човјек међу славним фацама.

Да је све то истина, доказује и његов најновији потез којим је усрећио своју обожаватељку 80-годишњу баку. Детаље овог геста открио је један корисник Редита који је истакао да је глумац његовој баки “уљепшао цијелу годину”.

Младић је на друштвеној мрежи објаснио да је његова бака имала мождани удар у 70. години, након чега је читаву деценију провела код куће. У Кијана Ривса се дословно “заљубила” гледајући га у многобројним филмовима, посебно јер је он подсјећа на покојног мужа.

Корисник Редита је затим објаснио да је његов ујак срео Ривса у ресторану у Лос Анђелесу и како је то било довољно да се између њега и баке догоди дуг телефонски разговор.

“Недуго након што је 'Матрикс' изашао, мој ујак је био у Лос Анђелесу због посла и јео је у заиста отменом ресторану када је Кијану ушао са женом. Након што је завршио са оброком, мој ујак је дошао до њиховог стола и рекао: 'Обично не радим ово, али само сам желио да знаш да те моја 80-годишња мајка много воли и да је гледала све твоје филмове. Подсјећаш је на мог тату'“, написао је младић и додао:

“Рекао ми је да га је Кијану питао да ли има мобилни телефон код себе, а када је потврдио да има, казао је: 'Позови је, желим да разговарам са њом'. Разговарао је са мојом баком неколико минута и то јој је апсолутно уљепшало годину. Била је тако усамљена код куће и његова љубазност према њој и интересовање за њу показали су колико је он заиста невјероватан човјек”, написао је.

Подсјетимо, према ријечима пријатеља породице Кијануа Ривса, чије име медији нису објавили, звијезда “Матрикса” и многих других успјешних остварења, непријатно је због тога колико је богат. Зато је Кијану, након што му је живот приредио низ трагедија, одлучио да свој новац троши тако што ће помагати свима којима може.

У децембру је објављено да је Ривс донирао 70 одсто свог хонорара за први дио “Матрикса” за истраживање рака, а једном приликом је поменуо да има фондацију која помаже дјечијим болницама и за истраживања рака, преноси Mondo.ba

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана