Нови миљеник жена: Када је он постао тако секси?

Агенције
Нови миљеник жена: Када је он постао тако секси?

Познати шкотски ди-џеј Калвин Харис је од јако успјешног музичара постао прво лице престижне модне куће Армани. Када је Калвин постао овако секси?

 

Као свјетски најплаћенији ди-џеј на свету Калвин Харис се обично "не види" од своје музике, а у клубовима је обично сакривен иза миксете па можда припаднице љепшег пола нису успјеле да обрате пажњу на његов изглед.

Поред тога што је јако успјешан у музици, Калвин се показао одличним као мушки модел па је тако постао лице модне куће Армани.

Тридесетогодишњи ди-џеј одлично се снашао испред објектива показавши своје савршено извајано тијело као и одличан таленат за позирање.

Изгледа да је пресељење у Лос Анђелес утицало на то да се Калвин одлично осјећа, како је једном приликом изјавио да му овај град више прија од било ког у Великој Британији.

Иако му је некада висина задавала праве муке јер је као дјечак био највиши у разреду, сада му та карактеристика даје само још један плус на цјелокупан изглед.

Познати ди-џеј је до 2012. године фарбао косу у различите нијансе да би с годинама, како тврди, престао то да ради и очигледно направио прави избор, јер му природна сјветла коса најбоље пристаје.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана