Ноле и Јелена скромно љетују

Агенције
Ноле и Јелена скромно љетују

Новак и Јелена Ђоковић изабрали су да се послије вјенчања на Светом Стефану одмарају у Полихрону у Грчкој, гдје најскупљи десетодневни аранжман за двоје кошта 600 евра.

Многи су овај потез славног пара прокоментарисали као изузетно скроман, а најбољи српски тенисер и његова љепша половина отпутовали су на петодневни медени мјесец, који их неће коштати више од 300 евра по особи.

Ноле је тако још једном показао колико је скроман. Иако је ријеч о једном од најбогатијих спортиста на свијету, који себи може да приушти љетовање на било којој дестинацији, он се одлучио прије свега за миран одмор.

- Јелена и он управо супротно размишљају од џет-сетера. Желели су да утиске после свадбе сумирају на мирном месту, каква је северна Грчка, без лажног гламура, фенси места и беспотребног луксуза. С обзиром на то да је ово мирно место, са свега неколико ресторана и без ноћног живота, то ће добро доћи, како Јелени због трудноће, тако и Новаку пред турнир у Америци - казао  је извор близак младенцима.

Додао је да су Новак и Јелена слични када је ријеч о скромности и сматрају да љепоте природе и мора на отвореном нема потребе мијењати за скупоцјене ђакузије и базене у оквиру хотела.

- Не оптерећују се материјалним стварима, већ суштином, а у овом тренутку им је најважније да су заједно - казао је исти извор.

У дијелу Халкидикија на којем се Ђоковићи одмарају ноћни живот утихне најкасније до поноћи, послије чега завладају мир и тишина. У скромним хотелима углавном одсједају парови или породице са дјецом, јер је вода у приобаљу веома плитка, па малишани могу да уживају. Ни међу ресторанима нема претјераног луксуза, док су хотели са пет звјездица ријетка појава. Послије Полихрона Новак и Јелена ће неколико дана провести на обалама Италије.

Занимљиво је и да су власници етно-села "Монтенегро" у селу Брезна у Пиви, браћа Милоња и Радоња Благојевић одлучили да Ђоковићу поклоне плац од 3.000 квадратних метара, који се налази на заравни између кањона Невидио и планина Војник и Дурмитор. Своју дарежљивост браћа тумаче као знак захвалности Нолету, који је као тенисер, не само прославио државу, јер је поријеклом Црногорац, већ и зато што је свадбом на Светом Стефану промовисао Црну Гору боље него, како кажу, Министарство туризма у посљедњих десет година.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана