Њемачки политичар оставио породицу због порно глумице: Волимо се и радујемо нашој будућности

Kliks
Foto: Instagram

Њемачки политичар Хаген Реинхолд оставио је своју дугогодишњу партнерицу и њихово троје дјеце због порно звијезде с којом је започео љубавну романсу, а скандалозна прича шокирала је цијелу Њемачку, као и ширу јавност.

 


Реинхолд који је заступник њемачког Бундестага био је у 16-годишњој вези с Каролин Прислер с којом је добио и троје дјеце.

Пар је важио за један од моћнијих парова Бундестага, међутим, њиховој романси дошао је крај након што је 44-годишњак одлучио замијенити с Анином Семелхак, познатијом као Аниа Укаитс, женом бујних облина која се прославила као глумица у филмовима за одрасле.

 

Анина је учествовала и у ријалитију Биг Брaдер, а каријеру порно глумице замијенила је политиком. Реинхолд је упознао кроз менторски програм који води организација повезана са ФДП-ом, странком у коју су били учлањени и он и Каролине, а гдје се и Анина кандидовала на локалним изборима.

Бивша партнерица њемачког политичара се након драме коју је проживјела огласила на друштвеним мрежама и истакнула да јој је срце сломљено те да је протекли период за њу био јако тежак.
"Посљедњих неколико седмица било је тешко за цијелу породицу. Такав прекид је болан и не оставља вас равнодушним. Имала сам неколико непроспаваних ноћи, али живот иде даље са свим својим изазовима", рекла је Преислер, преноси Дејли Мејл.

Преислер је тренутно у процесу селидбе за Берлин и нада се да ће постати судија у покрајини Бранденбург.
"Бити приватна, док си јавна личност није нимало једноставан задатак. Тренутно ми је сломљено сломљено срце, а то није лијепо ни када нисте познати, док је у супротном потпуни ужас", додала је она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана