Ништа без помоћи супруге: Џо Бајден неспретно покушавао обући сако па испустио наочаре

ГС
Ништа без помоћи супруге: Џо Бајден неспретно покушавао обући сако па испустио наочаре

Снимак неуспјешног покушаја Џоа Бајдена да обуче сако дијели се на друштвеним мрежама, а приказује америчког предсједника док се "бори" с вјетром и сакоом те му супруга прилази упомоћ.

Видео је "распирио" већ постојеће шпекулације о његовом упитном здравственом стању.

 

Након што је сишао са свог хеликоптера „Марине Оне“, Џо Бајден је покушао обући сако док се борио с вјетром те је на крају испустио своје наочаре на писту, показао је видео.

Прва дама САД Џил Бајден морала је ускочити и помоћи свом супругу да се ухвати за рукав јакне који је одувао вјетар.

Пар се враћао након сусрета с породицама погођенима разореним поплавама у источном Кентакију у понедјељак.

На видеу се види како се Бајден мучи да пронађе рукав своје јакне док је другу успио увући у споменути комад одјеће. Након поновљених покушаја, чинило се да је позвао супругу која му је напокон помогла да се обуче.

Док је Џил Бајден ходала испред свог супруга, авијатичарске сунчане наочаре предсједника САД, несигурно балансиране на врху његове маске, пале су на асфалт. Бајден их је брзо покупио с пода прије него је отишао, преноси Клиx.

“Инцидент” је изазвао бројне коментаре на друштвеним мрежама те су многи исказали забринутост за здравствено стање 79-годишњег предсједника који је недавно боловао од ковида.

Одлазак у Кентаки био је његово прво службено путовање након што је прошли мјесец био позитиван на Цовид-19 након чега је био затворен у Бијелој кући више од двије седмице.

У недјељу је био негативан на инфекцију и љекар је оцијенио да је способан за сигуран повратак јавном ангажману и предсједничком путовању.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана