"Нисам мислила да ће Новак да је ожени" - Дијана Ђоковић о томе шта јој се не свиђа код Јелене

ГС
Foto: ГС

Дијана Ђоковић, мајка најбољег тенисера свијета Новака Ђоковића, отворено је говорила о односу са снајом Јеленом.

Новак и Јелена су се упознали давне 2005. године на једном тениском турниру у Београду. Поверемено су се сретали и увек лепо дружили, а три године касније упловили су и у љубавну везу. Љубав се родила, а онда су кренули турнири, одрицања и мкного разумевања. Ноле је путовао по турнирима, били су раздвојени и на неколико месеци, али је љубав опстала.

Мама Дијана није могла ни да замисли да ће се њен син оженити девојком коју је упознао као 18-годишњак.

"Као младић који се бави тенисом није имао времена за забављање. Био је више на путу него код куће. Упознала сам му једну девојку, која је била одбојкашица из Краљева. Били су клинци. Касније смо упознали и Јелену, када су имали 18 година нисам мислила да ће да се венчају. Али ето, побио је моје мишљење и оженио се Јеленом", испричала је Дијана Ђоковић.

Мајка првог рекета свијета признаје да не подржава неке ствари, али се труди да се не мијеша у живот сина.

"Нормално и природно да је Јелена преузела неке ствари. Не би било добро да се ја мешам. Нажалост, они ретко долазе, створили су своју породицу и оазу, а Јелена неке ствари ради на свој начин. Долази до мимоилажења, нарочито по питању исхране, коју не подржавам", признала је Дијана Ђоковић.

Подсјетимо Новак и Јелена су велику љубав крунисали браком 10. јула 2014. године. Сада су поносни родитељи сина Стефана и ћеркице Таре.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана