Нина Антић нова мис Београда

Агенције
Нина Антић нова мис Београда

Титулу мис Београда понијела је млада Нина Антић, ученик Средње хемијске школе из Београда.

Директно се пласирала у финале Избора за мис Србије 2015. и побједом обезбиједила стипендију за четворогодишње студије Р&Б колеџа и стипендију Лекарт (јединствени едукативни центар у земљи који помаже дјеци и младима, али и сваком човјеку да открије себе и кроз умјетност пронађе пут самоостварења и среће).

Љепотице су на избору носиле колекцију RAS Fasion (први излаз), купаће костиме "Il Coure Italiano" (други излаз) и вечерње хаљине дизајнерке Иване Ђурић (трећи излаз), ципеле "РВ обућа", док се за стајлинг и шминку побринула Puruty академија.

Послије проглашења побједника, уприличен је коктел са шампањцем и тортом, посебном прављеном за ту прилику.

Предсједник главног жирија био је Миодраг Поповић, директор ТОБ-а. О најљепшој дјевојци одлучивали су Вања Булић, новинар и писац, Сава Гроздановић, одбојкашки селектор репрезентација Југославије и Грчке, Драган Спасић, познати београдски галериста и антиквар, Александар Пековић, продуцент, Весна Кнежевић, академски сликар, Божидар Калезић, ТВ редитељ, те Бранислав Лечић, глумац и редитељ.

Новинарском жирију предсједавао је ТВ водитељ Немања Великић, а уз њега су били и представници највећих медијских кућа.

Међу VIP званицама били су Маја Манојловић и Нина Лечић, глумица Искра Брајовић, Наташа Вукоје, Анита Лазић, Дарија Станојевић…

У програму су учествовале пјевачица Ивана Јордан и оперска дива Ана Петровић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана