Никол се појавила у хаљини као из бајке

Агенције
Никол се појавила у хаљини као из бајке

Бивша чланица групе “Pussycat Dolls” Никол Шерзингер мами погледе гдjе год се појави, како својом заносном фигуром, тако и својим одевним комбинацијама које су најчешће поприлично изазовне.

А ништа другачије није било ни овог викенда на додjели награда “Creative Arts Emmy” у Лос Анђелесу, гдjе је привукла пажњу свих пеисутних кад се појавила у бајковитом издању. 41-годишња пjевачица прошетала је црвеним тепихом у хаљини с раскошном пелерином начињеном од слојева тила у пудерасторужичастој, сивој и црној боји, те с дугачким шлепом коју потписује дизајнерка Памела Роланд.

Полупрозирни горњи дио кројен у стилу корсета пружио јој је дашак сексепила, док је извезено златно лишће прекрило кључне дијелове и побринуло се за додатну дозу гламура, а утисак нису покварили ни бијели трагови од сунчања у купаћем костиму, пише klix.ba. Стајлинг је употпунила златним салонкама и прљавобелом писмо торбицом и нанизаним сребрним прстењем.

Косу је везала у ниску пунђу с распуштеним и валовитим праменовима који су уоквирили њено лице, а њена фризура, баш као и хаљина, била је достојна принцеза из бајки. Препланули тен је истакла сјајем који није нанијела само на лице већ и на остатак тијела па је дословно заблистала.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана